dinsdag 12 juli 2011

BLUNDEREN

HAIRY

Natuurlijk maak ik een hoop blunders tijdens het solliciteren, 
maar het kan (gelukkig) altijd erger!
Zie hier een top tien van blunderen tijdens sollicitatie gesprekken 
(en scroll verder naar beneden voor mijn eigen blunders!) :

1    Een kandidaat was zo ontevreden over het sollicitatiegesprek dat hij nadien een klachtenbrief stuurde naar het bedrijf.
2    Een andere kandidaat vroeg een hoger salaris wegens invoering van de euro.
3    Een sollicitant wou de interviewer onder druk zetten en zei: “Ik zit hier nu, beslis nu maar gauw, anders is het te laat."
4    Een kandidaat liep tijdens het sollicitatiegesprek zonder iets te zeggen even weg om een GSM-oproep te beantwoorden. Wellicht van een potentieel interessantere werkgever?
5    Een kandidaat liet zich tijdens het sollicitatiegesprek laatdunkend uit over de producten van het bedrijf. Hij wou daar verandering in brengen.
6    Een kandidaat vertelde de interviewer waar zij moest gaan zitten.
7    Een kandidaat viel tijdens het sollicitatiegesprek in slaap. De interviewster besloot de jongeman niet te wekken.
8    Een andere onstuimige kandidaat moest fysiek worden worden verwijderd na ongepaste opmerkingen en dreigend handgemeen.
9    Een kandidaat nam zijn hond mee naar het sollicitatiegesprek en die bleef maar blaffen tegen de interviewster.
10    Een kordate kandidaat stormde, zonder hallo of een handdruk, het kantoor binnen en riep “Ik heb werk nodig". Het was zijn dagje niet ... 


««««««««  ( •)  ««««««««

En dan nu mijn eigen blunders, 
allemaal WAARGEBEURD SCHAAM SCHAAM !!!

 

^ ___ ^ ♡



2 opmerkingen:

  1. Maarja nu weten we nognie of je de/een baan hep of impliceren jow blunders dat je afgewezen ben want het buitenkantje is dan wel belangrijk maar misschien heppie een goeje eerste indruk achtergelaten waardoor je de baan offun baan hep ;-? Ach ik hoor rut wel van je aanstaande zundee baai sunny ze verjaarsdag. Zie joe den grtzss DeDDie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee heb ze niet gekregen, maar denk dat het blunderen niet opgevallen is, alleen door mezelf, hahaaha, je ziet alles van jezelf zo uitvergroot bij zoiets als een soll. gesprek. Tot sunday :D

    BeantwoordenVerwijderen

♡♡♡♡♡♡♡