donderdag 10 juni 2010

DE CLUB VAN DE SLIMME MENSEN

Vandaag ontdekte ik de club van de slimme mensen!
Toen ik dat ontdekte ...
verscheen er een kwijldruppel aan mijn tong : P
En ik weet ook wel dat ik daar niet lid van kan worden, ik deed lekker toch de thuistest ^^
Dus nog steeds geen kans om erbij te horen (want hoezo beter in vorm), maar wel een goede score volgens mij, zie commentaar printscreen !!!









Ook kijken of je lid kunt worden ???
>>>>> klik dan op deze link <<<<<

3 opmerkingen:

  1. Haha ja en dan pfffff betalen kijk maar na mijn testresultaat ennikke wil geld hebben omdat ik de slimste ben en dus NI E T inschrijf de domboos hmm toch ???
    Geachte kandidaat,

    Uit de resultaten van de Mensa-thuistest blijkt dat uw intelligentie waarschijnlijk boven het 98e percentiel ligt. Dit betekent dat u, wat betreft uw intelligentie, bij de bovenste twee procent zou behoren. De thuistest is echter geen officiële, geijkte test en geeft alleen een indicatie. Voor toelating tot Mensa moet de Mensa-eindtest worden afgelegd onder toezicht van een psycholoog.

    Wij menen dat u een heel goede kans maakt te slagen voor de Mensa-eindtest. Wel komen daarbij meer aspecten van intelligentie aan de orde dan in de thuistest het geval was, zodat we nooit met zekerheid kunnen zeggen dat u in beide gevallen een even hoge score haalt.

    U kunt zich opgeven voor deelname aan één van de testdagen die wij regelmatig in Utrecht organiseren. Deelname aan een testdag kost € 42,50. Wilt u meer informatie ontvangen over deelname aan een testdag, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. U ontvangt dan een bevestigingsbrief waarin wordt uitgelegd wat u moet doen om een uitnodiging te ontvangen.

    De testdagen worden meestal om de twee maanden op een zaterdag georganiseerd.

    Over de gemaakte test geven wij verder geen informatie (zoals de juiste antwoorden of het aantal fouten). Als u uw gegevens hieronder invult, worden deze korte tijd bewaard samen met de indicatie hierboven. Informatie over aantallen fouten wordt niet bewaard.

    Met vriendelijke groet

    namens de Selectiecommissie van de Vereniging Mensa Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HEE, je hebt de test ook gemaakt : D
    Jij hebt een hogere score dan mij !!! Ik dacht dat ik slimmer was dan mijn pa, hahahahaahahahah!
    Je had het zeker ook sneller dan mij af: Ik deed het in 19 minuten, net binnen de tijd dus : P
    Ik krijg altijd allemaal knopen in mijn hoofd als ik dit soort puzzels moet oplossen. Vooral met het raden wat voor getal er komt na een rijtje met cijfers ...
    O_o
    Maar ben wel benieuwd wat ze doen samen, die mensen van die klup ... ... ...
    ^ ^ Zeker de hele dag trainen op dat soort testen en dan wedstrijdjes doen !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had iets van 22 minuten ofzo en ja lijkt me erg slim nee slim erg om bij zo'n club te zitten en dan te kijken wie de allerallerslimste is. Haha dat nen ik want ik ben slim genoeg om niet bij dat cluppie te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

♡♡♡♡♡♡♡